Nieuwe campingeigenaren in 2022

Voor ons, Wim en Paula, is er een einde gekomen aan een mooie periode waarbij wij, als eigenaren van Camping La Bedure, onze gasten 12 jaar lang mochten ontvangen. Gezien onze leeftijd hebben we besloten de camping over te dragen. Gelukkig voelen wij ons erg fit en zijn we gezond. Vanaf nu gaan we meer genieten van onze kinderen en kleinkinderen, waar we de afgelopen jaren in de zomerperiode vrijwel geen tijd voor hadden. We hebben heel veel mensen op de camping leren kennen en houden daar warme herinneringen aan over. Graag bedanken we alle La Bedure-gasten voor de mooie en waardevolle tijd.

De nieuwe eigenaren, Lorianne en Corado, zijn jonge enthousiaste vriendelijke Brabanders die ons hebben laten zien zeer gastvrij te zijn. Bij hun is de camping in goede handen. We wensen hen heel veel succes en plezier toe!

Er zal u als campinggast aan niets gaan ontbreken, daarom wensen we u nog vele mooie kampeerjaren toe op Camping La Bedure.

Warme groet, Paula en Wim

Voor kinderen een leuke camping en ze voelen zich veilig.

 

Valerie

Heerlijke camping met tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de omgeving.

 

Marieke

Het zwembad naast de camping was heerlijk, net als de pizza's van Wim!

Jonathan & Nienke

Op deze kleine camping heb je een heerlijk vakantiegevoel!

 

Ton

De camping was nog goed bezet in het naseizoen en de eigenaren zijn zeer vriendelijke mensen.

 

Willy