Vakantie 2024 staat weer voor de deur!

 

Hallo lieve vrienden van Camping La Bedure,

Namens het hele team van Camping La Bedure wensen we jullie de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! We hopen dat 2024 gevuld zal zijn met geluk, gezondheid en onvergetelijke momenten. We zijn verheugd om aan te kondigen dat Camping La Bedure weer geopend is vanaf 1 maart tot 1 november. Het nieuwe seizoen brengt frisse energie en een scala aan mogelijkheden voor ontspanning en avontuur.

Het is weer tijd om te dromen over warme zomerdagen, gezellige avonden bij het kampvuur, prachtige live muziek van Pim en het verkennen van de prachtige natuur rondom onze camping. En goed nieuws: reserveringen voor het komende seizoen zijn nu open! We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal weer te verwelkomen en samen een onvergetelijke vakantie te beleven.

Aarzel niet om nu alvast jullie plekje te reserveren en verzekerd te zijn van een ontspannen en plezierige vakantie op Camping La Bedure. Laten we samen mooie herinneringen creëren in het komende kampeerseizoen!

Tot ziens op Camping La Bedure!

Voor kinderen een leuke camping en ze voelen zich veilig.

 

Valerie

Heerlijke camping met tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de omgeving.

 

Marieke

Het zwembad naast de camping was heerlijk, net als de pizza's van Wim!

Jonathan & Nienke

Op deze kleine camping heb je een heerlijk vakantiegevoel!

 

Ton

De camping was nog goed bezet in het naseizoen en de eigenaren zijn zeer vriendelijke mensen.

 

Willy