Krant La Croix over La Bedure

Het pas gemaaide gazon barst van het mooie lentegroen. Voor de schuur van de pizzaoven staan tientallen bloempotten klaar om de ongeveer 60 standplaatsen van de camping op te fleuren. Paula en Wim Vermeulen hebben een drukke agenda om de deadline van 9 juni voor te bereiden: met een paar weken vertraging zullen de eerste vakantiegangers eindelijk arriveren.

Twaalf jaar geleden kocht dit Nederlandse echtpaar van in de zeventig de gemeentecamping van Luzy, in de Nièvre, waar ze al hun zomers doorbrengen. En het is niet de gezondheidscrisis die hun enthousiasme heeft getemperd. Net als vorig seizoen zal volgens het protocol slechts de helft van de staanplaatsen mogen worden verhuurd.

Lees meer op de website van La Croix: A Luzy, on veut un été qui ressemble aux étés d’avant

Foto’s door: Jean-Luc Luyssen

Voor kinderen een leuke camping en ze voelen zich veilig.

 

Valerie

Heerlijke camping met tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de omgeving.

 

Marieke

Het zwembad naast de camping was heerlijk, net als de pizza's van Wim!

Jonathan & Nienke

Op deze kleine camping heb je een heerlijk vakantiegevoel!

 

Ton

De camping was nog goed bezet in het naseizoen en de eigenaren zijn zeer vriendelijke mensen.

 

Willy