Camping nog niet open vanwege corona

Wegens het coronavorus kan de camping nog niet open. We zijn afhankelijk van de Franse overheid. Wij hebben wel al plannen klaar liggen voor het veilig kunnen openen. Primair gaat de aandacht uit naar de veiligheid/gezondheid van onze gasten en onszelf. Zoals het nu lijkt, zullen we, als we weer open kunnen, dit jaar het aantal gasten beperken. Gasten die gereserveerd hebben krijgen daarbij voorrang. Binnenkort hebben we overleg met de burgemeester van Luzy over de mogelijkheden van de camping en het zwembad. Houd onze website en Facebook in de gaten voor updates.

Voor kinderen een leuke camping en ze voelen zich veilig.

 

Valerie

Heerlijke camping met tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de omgeving.

 

Marieke

Het zwembad naast de camping was heerlijk, net als de pizza's van Wim!

Jonathan & Nienke

Op deze kleine camping heb je een heerlijk vakantiegevoel!

 

Ton

De camping was nog goed bezet in het naseizoen en de eigenaren zijn zeer vriendelijke mensen.

 

Willy